søndag 8. mars 2009

Mer vold

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=551317

Det er godt at enkelte politikere også går mot utspillet fra Kristin Spitznogle om at vold kan tilgis.
TAKK til Nils Ole Oftebro som setter fokus på at det ikke bare er gutta som slår!

MEN!!!!!!!!!!! Nå er det på tide å innføre en nulltoleranse for vold her i Norge! Problematikken er, som jeg nevnte i mitt forrige innlegg på denne bloggen, IKKE at de som slår ikke tilgis. De gjør det, FOR ofte!!!

Soleklart at det kan skje at man mister besinnelsen og slår i frustrasjon, eller redsel. Noen av disse utøvere av slag kam og vil sikekrt ha nytte av parterapi og vil MULIGENS aldri slå igjen. Men gjennom årene er det kommet fram at har man først slått en gang, så slår man igjen... Og igjen!

Nye generasjoner lærer av vodlelige foreldre at vold er "akseptert", og bedre blir det ikke når bøker, filmer og programmer for barn i større og større grad inneholder vold. En del foreldre gjør en god jobb med sine unger, mens andre bruker pc og TV som barnepike. Barnepike som skulle hatt sparken, så sant ikke mor, eller far var der og hadde kontroll med hva den håpefulle holdt på med.

Med en nulltoleranse for par og familievold, så vil det preventive lyse fram. Dette er uakseptert. IKKE greit! I tillegg skjerpede strafferammer!!! For en voldsutøver, entend et er en mann eller kvinne, ødelegger menneskene rundt seg på LIVSTID!!

Justisminister, Storberget! Utfordringen går til deg!! Sett sammen et råd av voldsoverlevere, politi og helsevesen. Dette rådet skal se på kortsiktige og langsiktige effekter av vold i parforhold og familier. Så samles med skjerpede lover og strengere strafferammer i din regi!!!

Ingen kommentarer: